ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

1. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι το σημαντικότερο για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ParousiaFashion και για αυτό το λόγο ο πελάτης των καταστημάτων Parousia διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης ενός προϊόντος με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν χωρίς καμία δική του επιβάρυνση αρκεί αυτό να γίνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier).(Από την δεύτερη επιστροφή και μετά χρεώνεται ο πελάτης)


2.Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο καθώς και την ετικέτα τιμής.

3. Διευκρινίζεται οτι για να προχωρήσετε στην επιστροφή χρημάτων θα επιβαρυνθείτε με 6.00 € τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα οποία θα αφαιρούνται απο το αρχικό ποσό της αγοράς.Στην περίπτωση που επιθυμείτε  τα χρήματα να μείνουν στην καρτέλα σας  για επόμενη αγορά σας δεν θα έχετε την επιβάρυνση των 6.00 €,μετά την επιστροφή θα σας αποστέλλετε κωδικός με το ανάλογο ποσό για επόμενη αγορά.

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι:
PAROUSIAFASHION
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 25
ΗΡΑΚΛΕΙΟ Τ.Κ.71201
ΤΗΛ. 2810285707