1. Ποιες είναι οι χρεώσεις αποστολής για παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα parousiafashion;

Για παραλαβή από τα καταστήματά μας, η αποστολή είναι δωρεάν. Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα είναι €4,90. (ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των €50,00). Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι €7,90 (ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των €50,00).

2. Ποιοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί στο ηλεκτρονικό κατάστημα parousiafashion;

Αντικαταβολή: Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Κατάθεση σε τράπεζα: Οι λογαριασμοί εμφανίζονται μόλις επιλεγεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής. Μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής σε μορφή e-mail στο [email protected] για να προχωρήσει η διαδικασία αποστολής της παραγγελία σας. Πιστωτική Κάρτα: Αμέσως μετά την επιβεβαίωση παραγγελίας, θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας.

3. Σε πόσο καιρό θα φτάσει η παραγγελία μου;

Για αποστολές στη διεύθυνση επιλογής σας 1-3 εργάσιμες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, για αποστολές σε Κρήτη και Αθήνα σε 1 εργάσιμη ημέρα. Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

4. Είναι ασφαλείς οι αγορές μου στο ηλεκτρονικό κατάστημα parousiafashion;

Ναι. Όλες οι συναλλαγές που γίνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απολύτως ασφαλείς..